Presentkort

Presentkort Handelsstaden Kalmar är den perfekta gåvan!
Kortet gäller i ca 200 butiker, restauranger och upplevelser i hela Kalmar.

Du laddar enkelt varje presentkort i våra automater i Hansa city (i modehuset), Giraffen Köpcentrum (vid Maxi) samt på Baronen Köpcenter med det belopp du önskar. Presentkortsautomaterna tar alla de vanligaste betalkorten, dock ej kontanter.

Presentkortet kan laddas med valfritt belopp mellan 100 och 5 000 kronor. Presentkortet är giltigt ett år från den dag kortet köptes. Presentkortet är en värdehandling och kan inte bytas in mot kontanter. Utgånget eller borttappat presentkort ersätts ej. Observera att kvittot på ditt köp ej gäller som presentkort – endast det fysiska guldfärgade presentkortet som du får i automaten är giltigt.

Gå in på www.handelsstadenkalmar.se så hittar du en lista över de butiker, restauranger och upplevelser som är anslutna till presentkortet. Det ansluter successivt nya butiker där vi jobbar på att få igång butikerna så fort det går. Vi ber er om förståelse för detta. De butiker som är anslutna har en dekal i butiken med bild på presentkortet.

Du kan kolla saldot samt hur länge presentkortet är giltigt på ditt presentkort i automaterna eller gå in på www.handelsstadenkalmar.se

Företagskunder Presentkortet Handelsstaden Kalmar är en perfekt företagsgåva till anställda, kunder och samarbetspartners – alla kan själva välja den perfekta presenten.
Företagskunder kan köpa presentkort mot faktura där order läggs via  www.handelsstadenkalmar.se
Bekräftelse skickas via mail när vi mottagit din beställning samt när presentkorten är klara. Presentkorten levereras först efter erhållen betalning.