$('#sb_instagram #sbi_images').prepend( $('.sbi_follow_btn') );

AKTUELLT

SE VAD SOM HÄNDER PÅ BARONEN

#tillsammansförkalmar #baronenköpcenter ...

5 0

Äntligen fredag och vilken härlig känsla att våren är på gång!🤩🌸 Butikerna är nu fyllda med massor av härliga vårnyheter! Välkommen till Baronen!☀️#baronenköpcenter #kalmarcity #vårenärpåväg #shopping #vårnyheter2020 ...

17 0

MQ blir MarQet. Kom och fira! Öppningserbjudande, 20% rabatt på ett helt köp, hela helgen. Följ MarQet @marqetstores för att få ta del av modenyheter, inspiration och nya produktsläpp. #marqetstores #baronenköpcenter #kalmarcity ...

20 0

GRATTIS Clas Ohlson och Rituals till era nomineringar till ÅRETS BUTIK 2020!
Priset delas ut på Guldfesten den 14 mars utav Kalmar City. ✨Stort lycka till!✨
##clasohlson #ritualscosmetics #baronenköpcenter #kalmarcity #guldfesten2020
...

29 1

🍭3 FÖR 2 PÅ ALLA SCRUNCHIES🍭
Snygg detalj och skonsam för håret! Vi har i alla möjliga färger och mönster...💕 Välkommen in!
#glitter #glitterkalmar #baronenköpcenter @glitterofficial
...

10 0

❤️💍 Har du tänkt fria på skottdagen?
Att köpa ringar utan att prova ut är svårt och dessutom något man ofta vill göra tillsammans. Hos oss på Smycka kan du låna en Classicring mot en depositionsavgift som sedan dras av på ringpriset när ni bestämt er. En smart lösning för att slippa fria med fel- eller utan ring. Bläddra igenom katalogen i lugn, ro och välkommen in i butik. ❤️ #smyckakalmar #smyckasverige #friapåskottdagen #baronenköpcenter
...

9 0

På McDonalds just nu - Kalmar OK Ungdom & Co. Ät en god meny och stöd samtidigt Kalmar OK!😊
#mcdonaldssverige #mcdonaldskalmar #baronenköpcenter
...

10 0

Testa årets favoritsemla på Waynes - Semmel latte!😋👌🏻✨
#waynes #waynescoffee #fika #semla #semmellatte #baronenköpcenter
...

12 0

Välkommen in till oss på RITUALS så hjälper vi dig att hitta en perfekt gåva till Alla Hjärtans Dag❣️
Handla för 450 kr eller mer så får du
The Ritual of Namasté-set på köpet*. *Gäller så långt lagret räcker, ej vid köp av presentkort.
#ritualscosmetics
#allahjartansbaronen
#baronenköpcenter
...

13 0

MQ blir MarQet

MQ har alltid varit till för människor i arbetslivet. Så när vår relation till arbetslivet förändras, förändras även MQ. MQ blir MarQet, Sveriges största konceptbutikskedja, med ett föränderligt sortiment av varumärken, produkter och tjänster och en progressiv attityd till mode, design och konsumtion.

På MarQet hittar du fortfarande Dobber, Bläck, Bondelid, Visual Clothing Project och Stockh lm, men också nytt, second hand, ekologiskt, kläder att hyra, skräddare, släpp i begränsad upplaga och arbetsplatser för frilansare i vissa butiker. MarQet finns till för dig i det moderna arbetslivet! Välkommen!
#mqofficial
#baronenköpcenter
...

18 1

Ett par nya vårskor, byxor, underkläder eller bara något riktigt mysigt och värmande att ha på sig i regn- och vindrusket.. Skäm bort din älskade, dina nära och kära eller dig själv på Alla Hjärtans Dag den 14/2 med ett efterlängtat paket från Baronen Mode. Här finns något för alla stilar och för alla åldrar.
Missa inte vår fina utlottning av en hotellnatt med frukost för två på Hotell Packhuset. Ta en selfie med just DITT favoritplagg eller skor på Baronen Köpcenter och tagga allahjartansbaronen. Så fort hashtaggen är med och inlägget publicerat så är du automatist med i utlottningen! Lycka till!💖
#baronenköpcenter
#allahjartansbaronen
#ginatricot
#hm
#jeansbolagetkalmar
#mqofficial
#newyorkerfashion
#scorettofficial
...

9 0

Fredag den 14/2 är dagen då hela Sverige ska kärleksbombas. Vad passar bättre än exempelvis ett fint smycke, en klocka eller en ny handväska? Baronen erbjuder ett stort och varierat utbud av Smycken & Accessoarer och i våra butiker hittar du den perfekta kärleksgåvan!🤩❤️
Missa inte vår fina utlottning av en hotellnatt med frukost för två på Hotell Packhuset. Ta en selfie med just DIN favoritvara på Baronen Köpcenter och tagga allahjartansbaronen.
Så fort hashtaggen är med och inlägget publicerat så är du automatiskt med i utlottningen. Trevlig måndag!💕
#baronenköpcenter
#allahjartansbaronen
#accentofficial
#glitterofficial
#guldfynd
#smyckasverige
#urochpenn
...

9 0

Snart är det Alla Hjärtans Dag och vad passar bättre än att skämma bort din kära, din vän eller dig själv med en riktig måbradag! Fina naglar, goda dofter eller välgörande vitaminer. På Baronen finns ett stort och välgörande utbud för Skönhet & Hälsa.❤️
Missa inte vår fina utlottning av en hotellnatt med frukost för två på Hotell Packhuset. Ta en selfie med just din favorit på Baronen Köpcenter och tagga allahjartansbaronen. Så fort hashtaggen är med och inlägget publicerat så är du automatiskt med i utlottningen.
#baronenköpcenter
#allahjartansbaronen
#apoteket
#lisanailsbaronen
#normalsverige
#ritualscosmetics
...

11 0

Alla hjärtans dag närmar sig och då gäller det att sprida kärlek och omtanke i massor. Fina kort, ett väldoftande värmeljus eller en mugg med det där perfekta kärleksbudskapet.
Hos oss på Baronen hittar ni den där perfekta gåvan, oavsett vem som ska kärleksbombas den 14/2.
Missa inte vår fina utlottning av en hotellnatt med frukost för två på Hotell Packhuset! Ta en selfie med din favorit på Baronen och tagga allahjartansbaronen.
Så fort hashtaggen är med och inlägget publicerat så är du automatiskt med i utlottningen. Ha en härlig lördag!❤️
#baronenköpcenter
#allahjartansbaronen
#lagerhaus
#lagerhauskalmar
...

3 0

Om en vecka idag, den 14/2, är det Alla Hjärtans Dag. Kärlek och omtanke ser olika ut för olika människor. Det kan vara allt från ett nytt mobilskal, ett värmande tyngdtäcke till ett par nya hörlurar. Hos oss på Baronen hittar du elektronik och prylar som passar alla!

Missa inte vår fina utlottning av en hotellnatt med frukost för två på Hotell Packhuset. Ta en selfie med din favorit på Baronen och tagga allahjartansbaronen.
Så fort hashtaggen är med och inlägget publicerat så är du automatiskt med i utlottningen! Trevlig helg!❤️
#baronenköpcenter
#allahjartansbaronen
#clasohlson
#elgigantenphonehouse
#kjellochcompany
...

9 0

Vad passar väl bättre på Alla Hjärtans Dag den 14/2 än en välsmakande hemlagad middag.. På Coop Baronen finns allt för skapa magi i köket. Servera ett riktigt gott kaffe med lyxig choklad från Kahls The & Kaffehandel till efterrätt. Varför inte ge bort en lott eller tipsrad, alltid lika uppskattat. Kika in på Direkten, där finns mängder av spel och lotter.
På Baronen Konfektyr, Livs och Spelservice hittar du allt till din älskade, vän eller dig själv! ❤️ Missa inte vår fina utlottning av hotellnatt med frukost för två på Hotel Packhuset! Ta en selfie med just DIN favoritprodukt på Baronen Köpcenter och tagga allahjartansbaronen. Så fort hashtaggen är med och inlägget publicerat så är du med i utlottningen!🤩✨
Lycka till!❤️
#baronenköpcenter
#allahjartansbaronen
#kahlskalmar
#coopbaronen
#direktenbaronen
...

5 0

Gör någon extra glad på Alla Hjärtans Dag den 14/2 genom att ge bort den oväntande gåvan. Oavsett om det handlar att få bort den där omöjliga fläcken på favoritkavajen eller att fixa ett nytt glas på mobiltelefonen så hittar du det här hos oss. Baronen Service hjälper dig de flesta dagarna i veckan!
Missa inte vår fina utlottning av en hotellnatt med frukost för två på Hotel Packhuset. Ta en selfie med just din favoritprodukt, plagg, mat etc. på Baronen och tagga allahjartansbaronen ❤️❤️❤️
Så fort hashtaggen är med och inlägget publicerat så är du automatiskt med i utlottningen.
#baronenköpcenter
#allahjartansbaronen
#kalmarkemtvättbaronen
#repair24
...

7 0

Den 14/2 är det Alla Hjärtans Dag och dagen, då vi ska skämma bort våra nära, kära och oss själva förstås, börjar att närma sig. På Baronen finns Mat, Upplevelser & Boende för alla!❤️ Passa på att ta en selfie med till exempel just din favoritmat eller dryck på Baronen och tagga #allahjartansbaronen och du är med i vår utlottning om en hotellnatt med frukost för två på Hotel Packhuset!💕✨
#baronenköpcenter
#allahjartansbaronen
#bryggankalmar
#waynescoffeekalmar
#biostadenkalmar
#mcdonaldssverige
#hotelpackhuset
...

12 0

💕Nedräkning inför Alla Hjärtans Dag.. Vem klappar ditt hjärta för?💕
Var med i vår utlottning om en hotellnatt för två med frukost på Hotel Packhuset!❤️❤️ Ta en selfie med din favoritprodukt eller plagg på Baronen Köpcenter, lägg upp din bild med tagg #allahjartansbaronen och du är med i tävlingen! Vinnare dras slumpmässigt den 18/2 och presenteras på vår Instagramsida. Lycka till!❤️✨ #baronenköpcenter #allahjartansbaronen
...

13 1

V75 andelar finns tillgängliga som vanligt i butiken i morgon kl 9! Har du inte möjlighet att komma in så hittar du dessa även på ATG Tillsammans.
Andelar finns även till Stryktipset och Europatipset! Har du inte möjlighet att komma in hittar du även våra tipsandelar på Svenskaspel Tillsammans.

Välkomna in till oss på Spelbaronen och en trevlig helg önskar vi!🤩 #baronenköpcenter #direktenbaronen #spelbaronen
...

7 0

Hej kära kund,

Vi följer noggrant utvecklingen av covid-19 samt regeringens kommunikation gällande rekommendationer samt restriktioner vad gäller publika platser såsom köpcentrum. Vi anpassar löpande vår verksamhet utifrån detta.

På grund av den rådande situationen kommer våra butiker behöva viss flexibilitet gällande öppethållande. Hoppas ni har förståelse för detta. Alla gör vad de kan för att finnas där för er service.

Vissa av våra butiker kommer vid behov från och med i morgon torsdag 19/3 ha nedan öppettider.

Förkortade öppettider i vissa butiker:
Måndag-Fredag: 11-18
Lördag & Söndag: 11-16

Ordinarie öppettider
Måndag – fredag: 10-19
Lördag: 10-17
Söndag: 12-16

Vi har även valt att tills vidare ställa in samtliga publika evenemang. Vi har ökat frekvensen på städning av kundtoaletter och övriga publika delar.

Ta hand om er och era nära och gör vad ni kan för att minska smittspridningen.